enkeliporsas "Jos eläimillä olisi taivas, pistäisin porsaat jonotuslistan kärkeen. Karjuista ei ole niin väliä."

Ranska kutsui Susijengin omaan lohkoonsa EM-kisoihin 2015

  • Porukan takaa otettu kuva, fiilistä on, kun Susijengi esittäytyy faneille voitetun Ukraina-matsin jälkeen.
    Porukan takaa otettu kuva, fiilistä on, kun Susijengi esittäytyy faneille voitetun Ukraina-matsin jälkeen.

Susijengi pääsi isäntämaa Ranskan lohkoon.

Ranska kutsui Susijengin kumppanikseen Kansainvälisen koripalloliiton Fiban sallittua neljälle isäntämaalle yhden kaupallisen kumppanuuden poikkeusolosuhteissa. (HS 9.2.)

Ranska valitsi Suomen lohkoonsa talouskärki edellä. Bilbaon MM-kisojen alkulohkossa vieraili noin 10 000 suomalaista fania, enemmän kuin yhdestäkään muusta kisoihin osallistuneista maasta lukuunottamatta isäntämaa Espanjaa.

Tietenkin suomalaiset loivat Bilbaoon ennen näkemättömän tunnelman. Jopa Yhdysvaltojen pelaajat ihmettelivät loistavaa tunnelmaa, Susijengifanien luoma tunnelma oli hurjempi kuin NBA-matseissa. Täytyy myöntää, olin paikalla Suomi vs USA -matsissa. Kannustaminen oli poikkeuksellisen hurmoshenkistä koko matsin ajan, vaikka kaikki tiesivät, ettei Suomi eikä mikään muukaan maa pysty jenkkejä horjuttamaan.

http://www.uusisuomi.fi/urheilu/75205-em-koriksen-lohkoarvonnat-susijengilla-kavi-munkki

Koripallon vuoden 2015 EM-kisojen lohkoarvonnat suoritettiin maanantaina Pariisin Disneylandissa. Alkulohkonsa Ranskan Montpellierissa pelaava Suomi arvottiin samaan lohkoon Ranskan, Bosnia-Hertsegovinan, Puolan, Israelin ja Venäjän kanssa. Lohko on yllättävänkin helppo. (US 9.2.)

Etukäteen ajatellen nokkaan tulee Ranskalta ja Venäjältä. Muut jengit ovat voitettavissa, mutta myös hävittävissä.

Päävalmentaja Henrik Dettman totesi diplomaattisesti: "Lohko on hyvä, siinä ei ole yhtään helppoa peliä. Siinä on kovia ja laadukkaita vastustajia. Se on maailmanlohko."

Hauskaa on, että Suomen vastustajat pelaavat erilaista korista. On hyvä, että Suomelle tulee kokemusta erilaisista pelitavoista. Bilbaossa tuli kaksi kitkerää tappiota maille, joiden koriksesta ei niin hirveästi tiedetty, Dominikaaninen tasavalta ja Uusi-Seelanti. Yksi voitto ko. maista olisi vienyt Susijengin Barcelonan jatkolohkoon.

Korispelin lopputulos on usein äärettömän pienestä kiinni.

Saa nähdä, kuinka monta fania reissaa Montpellieriin kannustamaan Susijengiä? Veikkaan kuutta tuhatta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Tämän blogin suosituimmat

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa